torsdag 5 mars 2009

Gårdagens bad m.m.

Klockan nio igår bar det av till badhuset där vi mötte upp Marie och Neo. Det var lite kaosartat i början när vi båda skulle kolla på och köpa nya badkläder till dom små och dom små taggade upp varandra och sprang runt, runt, runt...
Betalda och väl inne i omklädningsrummet så var det inga problem, det var så roligt att krypa in och sitta i skåpen så det roade dom sig med ett tag.
Nova kände nog igen rutinen med att gå och bada så det var inga problem men Neo som inte har badat på badhus tidigare och tyckte att det var lite läskigt. Han gillade inte alls duschen innan och tyckte inte alls om själva poolen. Han klamrade sig stenhårt fast i Marie. Ju mer tid som gick desto mer slappnade han av, när han var i babypoolen (vatten till anklarna) var det inga problem.
Det är annat än man kan säga om vildbatingen Nova... Så fort hon fick se bassängen så skulle hon i direkt och sen var det full fart hela tiden. Hon hoppade, skuttade, "dök", "simmade". Under vattenytan, upp igen, hosta lite, skratta och sen full fart igen. Det var så himla kul å se att dom gamla takterna sitter kvar fast vi inte har varit och badat på länge!
Vi stannade en dryg timme, ville inte att det skulle bli för länge så att dom skulle tröttna. Vi tog oss lite mat och fika innan vi begav oss hemåt. Båda trötta som aldrig förr.

På eftermiddagen kom Caisa och Vera och lekte en stund med Nova för att sedan ta med henne och Pepsi ut en sväng. Jag vart lite handfallen, visste inte riktigt vad jag skulle göra när det inte fanns något att göra...
Tips någon? Vad gör man när man inte har något att göra? :)
Dom var bara ute en halvtimme men ändå...
Då blev det till å torka av Pepsi, gör Nova ordning för kvällen med allt vad det innefattar och sen sitta med Nova i soffan tills det var dax för välling och läggdax.

Sen, tyvärr, åt vi McDonald...ingen orkade laga mat och då blev det Mc...usch!
Tittade på Grey's Anatomy, mmm desto bättre och sen var det dax för sängen.

Hej svejs så länge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar