söndag 8 februari 2009

Äntligen hemma och lite lugn och ro...har jobbat hela helgen och har verkligen sett fram emot att få komma hem och bara slappa i soffan. Nova och Johan har spenderat lördag och söndag själva vilket nog har varit nyttigt för dom båda?! Hon har en tendens att vara lite mammig annars... :)

Undrade vad Johan matat henne med när jag kom hem idag, hon for omkring som en galning. Tydligen har hon varit sån hela dan, stackars Johan *hihi*.
Skönt att hon är pigg och alert!!!

Annars har vi det bra här, kämpar på med vårat hus som aldrig verkar bli färdigt (ja vet, det tar sin tid, men ja orkar inte vänta). Förhoppningsvis så blir det lite mer gjort när bandysäsongen är slut?!

Åpropå säsonger...vad är det som händer med vädret egentligen...det kan väl bestämma sig någon gång, ska det komma snö så kan det iaf ligga kvar mer än en dag!!! Älskar snön men inte när den bara är blaskig...!
Något gott kom det iaf av det...skulle åka lite pulka med Nova och tänkte testa om Pepsi kunde dra Nova dit, inte för att jag hade några större förväntningar. Men till min förvåning så drog hon helt underbart bra min lilla lathund. Hon fick dra halvvägs till backen och halvvägs hem igen och hon såg riktigt nöjd ut:) Hemma lekte vi av oss lite i trädgården innan vi gick in.
Det finns hopp även för Pepsi ! *hihi*

Ha´t bra & ta´t lugnt!
Tjo tjim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar